Божа опіка

Кристоф перестав бачити в трирічному віці. Вибух газового балона спотворив його обличчя й, передусім, пошкодив очі. Неймовірне бажання жити допомогло хлопцеві здобути вищу освіту й стати вчителем музики. Вже протягом п’яти років він одружений зі слабозорою Целін, віолончелісткою за фахом. Вони мають чотирирічну дитину, яка приносить їм велику радість.

Кристоф упродовж довгого часу благав Господа про зцілення очей, але це нічого не дало… принаймні що стосується клінічного ефекту. Вісімнадцять місяців тому ми разом обговорювали тему їхнього з дружиною каліцтва. Я запитав, чи він хотів би, щоби ми знову попрохали Господа про зцілення. Відповів мені: «Бачиш, Філіпе, відтоді, як востаннє за нас молилися, ми з Целін чимало думали про це. Я був трохи розчарований тим, що Господь немовби не звертав на нас уваги. Але згодом ми усвідомили, що Він заопікувався нами, тільки інакше, ніж ми того собі бажали, і так є ліпше. Ми сповнилися спокоєм і глибоко пізнали Його любов, напевне набагато більше, ніж коли б Він зцілив нас. Переживаємо разом з Господом таку дійсність, яка, наскільки себе знаємо, була б для нас недоступною, якби ми мали “нормальне” життя. Через своє каліцтво ми є слабкими, але навчилися бути щасливими; не хочемо просити про зцілення».

Філіп Мадр, “Боже зцілення

Наступна

ПРОБЛЕМА В ГРОШАХ ЧИ В ЗАБОБОНАХ?

Одного дня до мене прийшов один чоловік, який розповів про свою проблему: – Отче, моя ... Читати далі

Попередня

Боже милосердя

Данієль була дуже нещасною: три роки тому її покинув чоловік. Однак вона не переставала молитися ... Читати далі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *