Багатства Божого Слова

Кожен християнин, який читає Святе Письмо, шукаючи в ньому Бога, у смиренній і щирій поставі, сповненій віри, час від часу переживатиме цей чудовий досвід: якийсь уривок, хоч і написаний багато століть тому, в історичному контексті, дуже відмінному від мого, торкає мене і промовляє до мене з небувалою точністю, стосується саме того, що я сьогодні переживаю і виразно говорить мені те, що я потребую почути від Бога. У мене справді складається враження, що той чи той уривок з книги пророка Ісаї, той чи той вірш псалма або послання був написаний саме для мене! Цей досвід не є уділом великих містиків чи фахівців з екзегези, кожен християнин покликаний пережити його. Особливо сьогодні: ми, віруючі, перебуваємо в складних умовах, тому Бог більше, ніж коли-небудь, відкриває усім малим і вбогим багатства Свого Слова. Я абсолютно переконаний, що звичайнісінька і найменш освічена людина серед усіх віруючих може відкрити в Біблії скарби світла й мудрости, які ніхто перед нею ще не відкривав. Слово Боже промовляє до серця кожної людини неповторно і особисто.

Зростання в молитві

Наступна

Боротьба за духовні цінності

За духовні цінності, такі як свобода, справедливість, любов і честь, треба віддати все, навіть тілесне ... Читати далі

Попередня

Пожива Слова Божого

Мова Біблії – це мова людська, що почасти є бідною, обмеженою, неясною, але через неї ... Читати далі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *